• 0 Items - 0.00  (0.00 kn)
    • Košarica je prazna.

JELENA BRAČUN

  • PODUZETNICA
  • UMJETNICA
  • MAMA I PARTNERICA
  • MENTORICA

Unatoč umjetničkom školovanju, čitav svoj radni vijek provela sam organizirajući i vodeći razne projekte. Smatram da sam imala puno sreće jer sam radila u kreativnim i kulturnim industrijama, cijelo vrijeme radeći na projektima koji direktno imaju veze s likovnom kulturom i umjetnošću. Paralelno s tim, u svoje slobodno vrijeme radila sam filmove i stvarala izložbe, koje nisu plaćale račune, ali me stvaranje punilo energijom i veselilo. Kada se ta ravnoteža zbog zahtjeva posla poremetila, i nisam više imala snage i vremena baviti se umjetnošću, to se pokazalo pogubno za moje dugoročno zdravlje. Svi trebamo neki ventil koji nam omogućava da se riješimo stresa. Povratak u ravnotežu je bio dug, ali na kraju ispunjavajući. Odlučila sam napokon ujediniti svoju ljubav za umjetnost i potrebu za stvaranjem s svojim iskustvom u organizaciji. I stvoriti nešto što će drugima pomoći da pronađu ravnotežu u svojem životu. Art+ journal je nastao iz prepoznavanja da je za ispunjen život jednako važna ljepota i estetika kao i izvrsna organizacija. Zašto ne bi imali oboje? Umjetnost nas ispunjava, usrećuje i pomaže da nađemo fokus. To je moj recept! 

Jelena-potpis
O MENI

Zvanje: umjetnica

Dugo godina nisam u potpunosti mogla prihvatiti svoj poziv. Sada sam napokon na dobrom putu i mogu s ponosom reći da sam umjetnica.

Jelena-Bračun-Artplusjournal-total

“Art+ journal je nastao iz prepoznavanja da je za ispunjen život jednako važna ljepota i estetika kao i izvrsna organizacija. Zašto ne bi imali oboje? Umjetnost nas ispunjava, usrećuje i pomaže da nađemo fokus. To je moj recept!”

ART+JOURNAL BLOG

Kod nas doma - Jelena Bračun

SHOP

NAŠI ROKOVNICI

ART+JOURNAL BLOG

Sa našeg bloga