• 0 Items - 0.00  (0.00 kn)
    • Košarica je prazna.

Svi smo slični, a različiti. Tako imamo i slične, a različite potrebe od stvari koje koristimo. Nema dvije osobe koje će jednako voditi bilješke i jednako planirati.

Godinama sam strastveni korisnik rokovnika i planera, uvijek sam bila samo djelomično zadovoljna onime što sam kupila u papirnicama i knjižarama. Volim čvrstu strukturu planera, ali opet ne previše definiranih tema koje meni osobno nisu korisne. Volim puno mjesta za pisanje, ali da rokovnik ne bude ni prevelik i predebeo. Volim da rokovnik bude lijep i elegantan, da me nije sram stavit ga na stol, ali nisam imala vremena sama svake godine crtati i proizvoditi rokovnik samo za sebe.

ART+journal KAO RJEŠENJE

Iz godina traženja rodio se Art+journal, koji rješava ove probleme!

MODULARAN je pa ne trebate nositi teški i veliki rokovnik za cijelu godinu u torbi. Jednostavno stavite 2 ili 3 bilježnice u korice i kada ispišete planer za jedno tromjesečje, izvadite ga, arhivirate i stavite sljedeći. U godišnjem planeru lako možete imati pregled cijele godine.

STRUKTURIRAN je prema bullet journaling metodi, što znači da ima određena mjesta za upisivanje godišnjih, tromjesečnih, mjesečnih i tjednih planova, vođenje financija i praćenje navika. Ipak, ako vam treba nešto baš vaše, imate praznih stranica za vođenje bilješki i specifično planiranje.

ESTETSKI je napravljen od vrhunskih materijala, ručno izrađen i ukrašen pretiscima originalnih umjetničkih djela. Baršunasta naslovnica je jednako ugodna i na dodir i na pogled.

PRILAGOĐEN SAMO TEBI

I još nešto…

Art+ journal lako može biti PERSONALIZIRAN za vas ili osobu kojoj ga poklanjate. U dogovoru sa mnom napisat ću ime koje želite na prvoj stranici i time ćete dobiti unikatni rokovnik kakakav nitko drugi ne može imati.

Ali to nije sve… ?

Ako želite poseban poslovni poklon, za vas mogu osmisliti potpuno PRILAGOĐEN dizajn Art+ journala s CUSTOM ilustracijama i strukturom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)